Online seminar

Het hoe, wat en waarom van een financieel dashboard

Integrale financiële planning, een noodzaak voor de toekomst of niet? Wat zijn de voordelen en nadelen van een integraal overzicht? Topicus deelt haar kennis over deze vraagstukken.

Online seminar gemist?

Op dinsdag 19 april hebben we in samenwerking met RTLZ een interessant seminar opgenomen over het maatschappelijke belang van een integraal financieel overzicht. Hoe realistisch is dit scenario? Wat zijn de voor- en nadelen van zo'n overzicht? Help mee bij de realisatie van een integraal overzicht, hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor o.a. tussenpersonen, adviseurs en geldverstrekkers. Seminar gemist? Bekijk hieronder de samenvatting van het seminar.

Liever direct het gehele seminar terugkijken? Klik dan hier.

Gasten in het seminar

Hans de Geus, al meer dan 10 jaar beurscommentator bij RTLZ en daarnaast auteur van het boek: 'Hoe ik toch huisjesmelker werd.' Een boek over woonarmoede en ongelijkheid op de Nederlandse woningmarkt geschreven vanuit zijn eigen ervaringen.

Clint van Haalen, General Manager bij Topicus divisie finance, waarmee hij cloud software platforms ontwikkelt voor hypotheken, zakelijk financieren en pensioen & vermogen. Hij heeft zijn kennis van de financiële sector opgedaan binnen verschillende technologiebedrijven en zijn expertise breed ontwikkeld op het gebied van delivery, operations, IT, finance, security en risk.Clint is samen met zijn teams de aangewezen persoon om de divisie Finance steeds meer richting het geïntegreerde Fintech enabled ‘Connected Finance’ platform te brengen. Het platform waar alle financiële zaken – van huis tot pensioen – voor klanten samenkomen.

Nieuwsbericht

“Real-time financieel dashboard voor elke burger is maatschappelijke taak”

De huidige onrust in de wereld leidt tot financiële onzekerheid bij burgers. Wat doet de inflatie met onze oudedag? Wat betekent de vergrijzing voor de zorgkosten en de AOW? Hoeveel moet je als zelfstandige opbouwen voor een goed pensioen? Steeds vaker klinkt de roep om een universeel ‘persoonlijk financieel dashboard’. Vanaf september start daarmee een pilot. “Het is van groot maatschappelijk belang. Wie doet er mee?”

Lees verder

Financieel integraal overzicht geeft consumenten inzicht

Mensen hebben nauwelijks overzicht op hun financiën. Daarom is het hoog tijd dat "silo's" elkaar gaan versterken. Alleen dan krijg je goed overzicht.

Neem contact met ons op

Wil je met jouw bedrijf aansluiten bij de realisatie van een financieel integraal dashboard? Wil je ons iets vragen? Advies nodig of even sparren? Kan altijd!

Voornaam- en achternaam *

E-mailadres en telefoonnummer *

Vraag en opmerkingen

logo

Bedankt voor je interesse!

Bedankt voor je interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer weten?

Benieuwd of we de oplossing hebben voor jouw organisatie? Neem contact op met Clint.