Patiënt

Je zorgen draag je de hele dag met je mee, dus waarom deel je dit niet met je dokter? We bieden digitale hulp wanneer het de patiënt uitkomt, maar waarmee ook de zorgverlener wordt geholpen. Medische zorg met het gemak van internet en met de waarde van een persoonlijk consult.

Wij willen dat patiënten zorg op maat krijgen en dat zorgverleners kunnen focussen op het verlenen van zorg en zo min mogelijk worden belast met randzaken. Dit maken we mogelijk door zorgprocessen in samenwerking met zorgverleners en patiënten te digitaliseren. Het leidt tot oplossingen met een goede balans tussen zelf doen door de patiënt en persoonlijke aandacht van de zorgerverlener. Patiënten krijgen de zorg waaraan ze behoefte hebben en zorgverleners hebben meer tijd voor de belangrijkste zorgvragen.

"Persoonlijke zorg met de snelheid van het internet. Dat is waar we aan werken!"

Rosa Scherjon
Business Line Manager eerste- en tweedelijnszorg

Met ons platform kunnen we zorgverleners helpen om patiënten zorg op maat te geven. Live video calls, online triage en chats met de juiste zorgverlener. Zo kan de patiënt met de zorgverlener overleggen, belangrijke vragen stellen of zelfs een doorverwijzing regelen op een veilige, laagdrempelige manier. Op deze manier zorgen we voor efficiëntere zorg, voor zorgverlener en patiënt.

  • Voordelen

  • Uitgaan van de kracht van de patiënt
  • Focus op de belangrijkste zorgvragen
  • Meer maatwerk bieden aan patiënten
  • Minder werkdruk
Meer informatie?

Kijk op de website van Spreekuur voor meer informatie over het platform of neem contact op met Cindy Verver

Contact persoon
Cindy Verver

Commercieel Manager Eerste- en tweedelijnszorg