Onderwijs

Gepersonaliseerd leren en meer tijd voor iedere leerling. En leraren die weer bezig zijn met hun vak. Met behulp van slimme platformen voor het basis- en voortgezet onderwijs dragen wij hier aan bij.

image

Topicus & Onderwijs

Dé leerling bestaat niet. Iedere leerling is anders. Met eigen behoeftes, niveau en ontwikkeling. Wij vinden dat iedere leerling recht heeft op de leerroute die precies bij hem of haar past. Net als persoonlijke begeleiding van een leerkracht, zonder afleiding van administratieve lasten. Onze IT-oplossingen bieden de leerkracht continu inzicht en overzicht om in te kunnen spelen op het individuele leer- en ontwikkelproces van de leerling. Inzicht in resultaten, in vaardigheden én in sociaal-emotionele ontwikkeling. Ons doel is om leerkrachten te ondersteunen, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. Wij zorgen dat administratieve lasten worden verlicht, zodat er meer aandacht is voor de leerlingen. Dat is wat wij willen bereiken: impact in het onderwijs.

"Iedere leerling is anders. Mogelijkheden om ieder kind te ondersteunen bij het ontwikkelingen van haar/zijn talenten is een noodzaak."

Dirk Jan Timmer
Directeur sector Onderwijs