Carrière bij Topicus

Topicanen. We zijn met 1.000 en enorm ambitieus, fanatiek, gezellig, ingenieus, hardwerkend, leergierig en aardig. We werken iedere dag keihard om onze doelen te bereiken. Hier leer je ons kennen. Onze ambities, drijfveren en doelen.

Bekijk vacatures
Erica Veneman
“Topicus wil er toe doen, maatschappelijk iets betekenen”

Erica Veneman • Projectleider bij de sector Zorg

Erica Veneman

Ik ben projectleider bij de sector Zorg binnen het domein publieke gezondheid bij Topicus. Hier ben ik verantwoordelijk voor het inregelen en sturen van projecten binnen de publieke gezondheid. Binnen dit domein ontwikkelen wij applicaties waarbij ik projectleider ben en er voor zorg dat de projecten goed lopen.

Lees meer
Clyde 't Zand
“De energie die ik aantrof toen ik binnenkwam was zo fantastisch”

Clyde 't Zand • Product Owner bij de sector Finance

Clyde 't Zand

Een Product Owner is een soort projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor de productiestrategie van een bepaalde oplossing of applicatie. Ik werk als Product Owner bijvoorbeeld full time voor ING, één van onze klanten, waar we werken met ons product Force. Eén van de belangrijkste taken is het contact met de klant onderhouden. Wensen en vragen afstemmen, terugkoppelen en vervolgens zorgen dat het Topicus-team er mee aan de slag kan.

Lees meer
Emond Papegaaij
“Ik heb zelf de regie in handen”

Emond Papegaaij • Tech Lead bij de sector Onderwijs

Emond Papegaaij

Als Tech Lead ben je de leider van een project en zet je de technische visie van een platform neer. Ook ben ik betrokken bij alle inhoudelijke, technische en architecturale keuzes die gemaakt moeten worden bij het bouwen en verder ontwikkelen van een platform. Ik maak bijvoorbeeld roadmaps met daarin de technische keuzes die we gaan maken en denk mee over welke applicaties we gaan bouwen en hoe we dat dan gaan doen. Maar eigenlijk is dat slechts een klein deel van wat ik doe.

Lees meer
Kevin Bonnes
“Als jij ergens in gelooft, krijg je de ruimte om dat op te pakken”

Kevin Bonnes • Data scientist bij de sector Finance

Kevin Bonnes

Ik ben data scientist en houd me onder meer bezig met het verzamelen van alle data die via die informatiesystemen binnen komen. Vervolgens tover ik die data om in informatie waar je echt iets mee kunt.

Lees meer
Bekijk vacatures