Finance

De juiste financiële keuzes maken. Voor nu en de toekomst. Financiën begrijpelijk en overzichtelijk maken voor iedereen. Dáár maken wij werk van. Door alle geldzaken samen met banken, verzekeraars en financieel dienstverleners aan elkaar te koppelen in een platform.

image

Topicus & Finance

Overzichtelijk en begrijpelijk. Dat zouden financiën moeten zijn. Voor iedereen. Voor dienstverleners. Maar ook voor consumenten. Daar werken wij elke dag aan. Samen met banken, verzekeraars, adviseurs en dienstverleners ontwikkelen we slimme systemen. Systemen die alle financiële gegevens efficiënt verwerken en inzichtelijk maken. Onze kracht? Het verbinden van verschillende systemen waardoor je als consument al je financiële gegevens op één plek in één overzicht kunt bekijken en beheren, en grip houdt dus. Waar je als professional jouw klant optimaal kunt helpen door inzicht te bieden, zonder te verzanden in administratieve rompslomp. Financiële impact door IT. Voor de consumenten. En voor de hele financiële sector.

"Consumenten moeten inzicht krijgen in hun gehele financiële situatie waardoor ze beter in staat zijn verantwoorde geldkeuzes te maken"

Clint van Haalen
Directeur sector Finance