Basisonderwijs

Iedere leerling heeft recht op een leerroute die precies bij hem of haar past. Onze IT-oplossingen verminderen de werkdruk van leraren en maken maatwerk voor de leerlingen mogelijk.

Tijd voor onderwijs

Goed onderwijs is de basis van onze toekomst. Onderwijs waarin ieder kind de leerroute volgt die bij hem of haar past. Daarom bieden wij een platform dat alle mensen, systemen en gegevens verbindt die daaraan bijdragen. Dat leerkrachten inzicht geeft in de ontwikkeling van leerlingen, ouders betrekt bij het schoolleven en directeuren grip geeft op de ontwikkeling van hun school en team. Met slimme software waardoor administratieve lasten minder worden en er meer tijd is voor onderwijs.  


"Digitalisering in het onderwijs betekent voor mij een alles-in-één oplossing. De leerlingendossiers heb ik altijd bij de hand. Ik kan daardoor eenvoudig de ontwikkeling van elke leerling volgen en bijsturen."

Tim
Leraar OBS de Sterappel

Ons platform brengt rust en inzicht. We automatiseren administratieve taken en helpen leerkrachten in te spelen op de onderwijsbehoefte van iedere leerling. Door inzicht te geven in resultaten en ontwikkeling en de mogelijkheid om daar het lesmateriaal op aan te passen. Daarnaast verkleinen we met aanvullende modules de afstand tussen ouders en school en helpen we schoolbesturen slimme strategische keuzes te maken voor de toekomst. Zo groeiden we uit tot hét leerlingvolgsysteem op Nederlandse basisscholen.

  • Voordelen

  • Meest complete leerlingvolgsysteem
  • Inzicht in (groeps)resultaten en ontwikkeling
  • Optimaal gebruiksgemak met volop support
  • Koppelt eenvoudig met andere onderwijssystemen
Meer informatie?

Kijk op de website van ParnasSys voor meer informatie over het platform of neem contact op met Dirk Jan Timmer