Publieke gezondheid

Gezondheidsproblemen voorkomen en vroegtijdig signaleren voor miljoenen mensen. Met onze software dragen wij bij aan effectieve screening, signalering en communicatie omtrent de publieke gezondheid.

Levens redden

Onze wens is een gezonde samenleving. Een samenleving waarin minder mensen te maken krijgen met ziekte en leed. Waarin we risico’s op jonge leeftijd ontdekken en ieder mens op tijd de zorg krijgt die hij nodig heeft. Zo’n samenleving willen we samen met overheden, zorgverleners en burgers mogelijk maken. Door software te ontwikkelen waarmee ziektepreventie als vaccinaties en bevolkingsonderzoeken optimaal kunnen worden ingezet. We verbinden betrokken partijen, automatiseren processen en maken het delen van informatie eenvoudig. Zodat ieder mens beschermd, gezien en geholpen wordt.

"Door preventie en vroegtijdige signalering wordt de samenleving gezonder en de zorg betaalbaarder."

Christiaan Mast
Businesslinemanager Publieke Gezondheid

Met ons platform willen we de focus verleggen van zorg naar gezondheid. We helpen consultatiebureaus op tijd vaccineren, zodat kinderen niet ziek worden van mazelen of rode hond. Door het ondersteunen van bevolkingsonderzoeken zorgen we ervoor dat een vader van een gezin op tijd darmkanker ontdekt. We willen mensen gezond houden en vroegtijdige hulp faciliteren. Door mensen, kennis en systemen in de preventie en screening te verbinden met de eerstelijnszorg maken we de zorg bovendien efficiënter en effectiever. Zo blijft goede gezondheidszorg bereikbaar en betaalbaar. Nu en in de toekomst.

  • Daarom Topicus

  • Minder ziekte, gezondere samenleving
  • Minder patiënten in de zorg
  • Lagere zorgkosten
  • Meer samenwerking
Meer informatie?

Kijk op de website van Publieke gezondheid voor meer informatie over het platform of neem contact op met Christiaan Mast

Contact persoon
Christiaan Mast

Businesslinemanager Publieke gezondheid