Financieren

Ondernemersdromen werkelijkheid maken. Dat is ons streven. Gepassioneerde ondernemers helpen hun business te laten groeien en gezond te houden. Door inzicht te geven in financieringskansen en passende financieringen bereikbaar te maken.

De juiste match

Veelbelovende ondernemingen stranden te vaak in een vroeg stadium. Ze krijgen niet de kans om te groeien, omdat een goede financiering niet haalbaar lijkt, of de juiste financier niet vindbaar. Wij brengen hier verandering in. Het zakelijk financieren platform brengt alle betrokken partijen samen op één plek, waardoor de financieel adviseur, met behulp van slimme IT,  snel de aanvraag van de ondernemer matcht aan de meest geschikte financier.

"Wij vergroten de kans op geslaagde kredietaanvragen en succesvolle groei voor ondernemers."

Jamie Burink
Businessline manager Business Lending

De kracht van ons platform is het verbinden van vraag en aanbod, of van wens en oplossing. Het verbindt ondernemer, adviseur en financier op basis van heldere eisen en criteria. Grotendeels geautomatiseerd. Zo kan de adviseur de  ondernemer snel inzicht geven in de slagingskansen van de aanvraag en hebben financiers een efficiënte afhandeling van aanvragen. Maar het belangrijkste: Het realiseren van de ondernemersdroom. 

  • Voordelen

  • Meer kans op financieringen voor grote én kleine ondernemingen
  • Snellere afhandeling van kredietaanvragen
  • Adviseurs helpen ondernemers de financier te vinden die bij hen past
  • Financiers besparen tijd en kosten door geautomatiseerde afhandeling
Meer informatie?

Kijk op de website van Fyndoo voor meer informatie over het platform of neem contact op met Jamie Burink

Contact persoon
Jamie Burink

Businessline manager Business Lending