Pensioen en vermogen

Grip op de financiële toekomst en de kans om dromen waar te maken. Wij maken pensioen- en vermogensopbouw overzichtelijk en transparant zodat verantwoorde keuzes gemaakt kunnen worden, voor nu én voor later.

Doelen behalen

Iedereen heeft dromen en doelen voor later. Door te sparen, beleggen en pensioen op te bouwen kun je die dromen waarmaken. Maar hoe beheer je je vermogen verstandig? Hoe neem je verantwoorde beslissingen of benut je financiële kansen? Topicus maakt vermogensopbouw overzichtelijk en transparant, met behulp van gebruiksvriendelijke software en het koppelen van bestaande systemen. Zo creëren we een vermogensopbouwwereld waarin iedereen zelf de beste keuzes kan maken voor later.


“Door digitalisering in vermogensopbouw creëren we transparantie en inzicht. Of het nu gaat over de dagelijkse geldstroom of het realiseren van dromen via beleggingen en pensioenen.”

Frank Schooneveldt
Directeur sector Finance, Businessline Pensioen & Vermogen

Het platform van Topicus Pension & Wealth verandert de wereld van vermogensopbouw. Het combineert complexe data sets in gebruiksvriendelijke vermogens- en pensioendashboards voor banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen zij inzicht geven in de actuele én toekomstige financiële situatie door middel van scenario’s en prognoses. Zo kan iedereen zelf de beste keuzes maken voor zijn of haar situatie. En worden dromen, met behulp van adviseurs waargemaakt.

  • Voordelen:

  • Overzicht over financiën, fondsen en doelen met handige dashboards
  • Inzicht in pensioen, eventuele tekorten en manieren om die aan te vullen
  • Inzicht in verschillende (toekomst)scenario’s
  • Gerichter adviseren voor verzekerings- en pensioenadviseurs
  • Efficiënte afhandeling voor vermogensbeheerders
Meer informatie?

Kijk op de website van Topicus Pension & Wealth voor meer informatie over het platform of neem contact op met Frank Schooneveldt

Contact persoon
Frank Schooneveldt

Businessline Manager Pensioen & Vermogen