Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Huisartsen

Als huisarts wil je zo snel mogelijk de juiste zorg bieden aan je patiënt. Topicus maakt dit mogelijk door samenwerking te faciliteren, efficiënte oplossingen te bieden en de administratieve druk te verlagen.

Chronische zorg

De kracht van samenhang

Vele handen maken licht werk. Zeker in de zorg voor chronisch zieken. Met de hulp van Topicus werk jij optimaal samen met collega’s en patiënten en wordt de administratieve last tot een minimum beperkt. Zo wordt werk gemakkelijker, verbetert de zorgkwaliteit en blijven zorgkosten beheersbaar.

Topicus biedt een platform dat naadloos koppelt met het primaire informatiesysteem van de betrokken zorgverleners. Alle relevante informatie komt daardoor in één overzicht. Zo weet je wie er betrokken is, welke zorg wordt geleverd, welke zorg gedeclareerd mag worden en wat de kwaliteit van de geleverde zorg is. Via een eigen inlog kan de patiënt bovendien zijn eigen zorgplan zien en in gesprek met zorgverleners. Zo ontstaat een krachtig, samenhangend zorgnetwerk dat precies weet wat er speelt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de oplossingen voor chronische zorg? Kijk dan op http://www.calculus.nl

Cindy Verver Adviseur Zorggroepen

Telediagnostiek

Sneller een juiste diagnose na functieonderzoeken

Na functieonderzoeken wil je zo snel mogelijk een adequate diagnose stellen voor je patiënt. Daarvoor is snelle commshutterstock_199322618 cropunicatie en samenwerking tussen jou, het laboratorium en een medisch specialist noodzakelijk. Topicus stroomlijnt en ondersteunt dit gehele proces, waardoor je snel resultaat hebt.

Topicus biedt een online platform waarop meetapparatuur, laboratoria, huisartsen, beoordelend artsen en patiënten kunnen worden aangesloten. Labuitslagen zijn inzichtelijk, artsen kunnen beoordelen en overleggen en de diagnose direct doorsturen naar de huisarts. Efficiënte communicatie via één systeem.

Meer weten?

Wil extra informatie over de diagnostiekoplossingen van Topicus? Kijk dan op www.topicus-diagnostiek.nl

Emiel Smit Businesslinemanager Huisartsen

Administratie & declaratie

Totaaloplossing voor financiën

Geld is geen drijfveer in de zorg. Geld is wel nodig om kwalitatief hoogstaande zorg te leveren. Daarom ondersteunen wij huisartsen en zorggroepen om grip te krijgen op hun declaraties en administratie. Zodat elke cent bijdraagt aan betere zorg.

Het online platform van Topicus helpt huisartsen op eenvoudige wijze zelf zijn declaraties en boekhouding te regelen. Slimme software en uitgebreide rapportages zorgen ervoor dat de huisarts altijd overzicht heeft over zijn financiën en op tijd kan bijsturen. Zo houdt hij niet alleen grip op zijn praktijk, maar voldoet hij ook aan de eisen van verzekeraars en de zorggroep.

Meer weten?

Wil je meer weten over de oplossingen voor chronische zorg? Kijk dan op http://www.calculus.nl

Davy Roodbeen Adviseur Huisartsen
tweet

RT @TopicusZorg: Zorggroep nam afscheid van het keteninformatiesysteem en geeft advies aan zorggroepen die ook deze transitie ingaan: https…

2 maanden
tweet

RT @TopicusZorg: Vandaag in de Volkskrant een artikel over @TopicusZorg HAP klant #Smash:

2 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen