Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Voortgezet Onderwijs

Elke leerling moet het maximale uit zichzelf halen. Met Somtoday deel je informatie, werk je samen en bied je leerlingen precies wat ze nodig hebben. Dit biedt kansen voor beter onderwijs!

Somtoday

Haal het maximale uit iedere leerling

Somtoday stelt docenten in staat om het maximale uit iedere leerling te halen. De set van webapplicaties en diensten verlaagt de administratieve druk en geeft inzicht in de ontwikkeling van de leerling.

Somtoday ondersteunt de school op het gebied van leren, leermiddelen en leeradministratie. Hierdoor kunnen docenten onderwijs op maat bieden en kan elke leerling zich optimaal ontwikkelen.

Meer informatie?

Kijk dan op www.som.today

Somtoday leeromgeving

Effectief leren, met de juiste leerdoelen, op het juiste niveau

Als docent wil je zelf beslissen hoe je ICT inzet in de klas, zodat het aansluit bij jouw manier van lesgeven. Tegelijkertijd wil je iedere leerling uitdagen op zijn eigen niveau en zijn eigen leerbehoefte.

Somtoday leeromgevingMet de Somtoday leeromgeving  zet  je jouw digitale lesmateriaal klaar en volg je de leervoortgang van de leerlingen. Leerlingen krijgen interactieve opgaven en uitleg en volgen gepersonaliseerde leerroutes. Docenten volgen eenvoudig digitaal de voortgang en resultaten.

De Somtoday leeromgeving is een pakket van trainingen, leeromgeving en digitale lesmethodes. Zo kun je meer regie nemen in het lesmateriaal, differentiëren in de klas en er altijd voor zorgen dat iedere leerling zich op zijn niveau ontwikkelt.

Meer informatie?

Kijk dan op www.som.today/somtoday-leeromgeving

 

Meer weten?

Maaike Goemaat Sales en Marketing Manager
tweet

RT @learnbeat: #Mediawijsheid in de klas: hoe pak jij dat aan? Kom 6 maart naar de training en krijg toegang tot alle lesmodules die je ku…

2 dagen
tweet

Veel schoolbesturen hebben de wens om hun onderwijs te #innoveren. Meer digitaal lesmateriaal, meer…

3 dagen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen