Topicus krijgt World-class Workplace keurmerk!

07 september 2020 • Deventer • 1 minuut lezen

Topicus vindt goed werkgeverschap erg belangrijk. Omdat we graag willen weten hoe collega’s tegen de organisatie aan kijken, hebben wij een medewerkersonderzoek laten uitvoeren en collega’s om hun mening gevraagd naar thema’s zoals samenwerking, innovatie, klantgerichtheid, duurzaamheid en ontwikkeling. Naast een hoge respons van 83,9%, is het rapportcijfer van 7,7 voor werkgeverschap bovengemiddeld vergeleken met de benchmark van 7,2 van andere Nederlandse bedrijven. Hoewel er natuurlijk aandachtspunten zijn, zijn we daar natuurlijk erg trots op! En als kers op te taart mag Topicus het ‘World-class Workplace’ keurmerk voeren!

Uit het medewerkersonderzoek is naar voren gekomen dat collega’s zich in hoge mate verbonden voelen met de organisatie, achter de doelstellingen staan én het leuk vinden om bij Topicus te werken. Ze krijgen energie van hun werk en zijn trots op het werk dat ze doen. Ze zijn daarnaast trots op de impact die onze IT platformen hebben op de maatschappij, dat ze een bijdrage leveren om echt impact te maken in verschillende markten waar veel Nederlanders mee te maken hebben. Ook de innovatiekracht en de sterke samenwerking binnen teams worden goed gewaardeerd.

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als ‘Beste Werkgevers Keurmerk’ is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor ‘goed werkgeverschap’. Organisaties kunnen het keurmerk alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Deze erkenning moedigt ons aan om het verschil te blijven maken voor onze medewerkers, onze klanten en de maatschappij. Wil jij ook deel uitmaken van onze teams? Bekijk dan onze vacatures op werkenbijtopicus.nl.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op Werkenbijtopicus.nl of neem contact op met Tessa Slabbekoorn