Topicus is partner van de FD Gazellen Awards 2016

11 mei 2016

Topicus is partner van de FD Gazellen Awards 2016. De awards voor de snelst groeiende bedrijven staan voor succesvol ondernemerschap, groei en inspiratie. 

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen is sinds 2004 een jaarlijks terugkerende competitie waarbij het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De competitie is in 2016 opgedeeld in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West.

FD Gazellen zijn sterke, competitieve bedrijven die innoveren, voorop lopen en veranderingen realiseren. Kandidaten die breken met de huidige status quo en uitblinken in hun domein en regio. Daarmee is dit een competitie die past bij Topicus en door de vier divisies (Onderwijs, Finance, Overheid en Zorg) actief wordt ondersteund.

Topicus

Topicus is zelf een sterk groeiend ICT-bedrijf met vestigingen door het hele land. Talentvolle, ambitieuze medewerkers doorbreken bestaande denk- en gedragspatronen in de markten Finance, Zorg, Overheid en Onderwijs. Daardoor ontstaan producten en diensten die open, verantwoord en stapsgewijs het bedrijfsleven en de maatschappij opschudden en verbeteren. Zo helpt Topicus werkelijke vernieuwing en vooruitgang waar te maken.

Partnerschap

Als trots nieuw lid van de FD Gazellen Awards ondersteunt Topicus de organisatie bij de regionale evenementen en de landelijke Finale. Daarbij valt te denken aan inhoudelijke bijdragen in programmaonderdelen, het bezoeken van de Gazellen en het adviseren in de projectgroep FD Gazellen. Sprint jouw bedrijf ook sneller dan de concurrenten? Meld je dan snel aan. De regionale uitreikingen hebben plaats op 15, 17, 22 en 24 november.

Aanmelden

De inschrijving is begonnen. Bedrijven met een omzetgroei van minimaal 20% in drie jaar en in ieder geval winst in het laatste jaar maken kans op de award. Inschrijven kan via: fd.nl/fdgazellen

Gazelle