Paul Noordeman treedt aan als CFO van Topicus

17 april 2018

Het bedrijf bouwt software platformen die inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Noordeman zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Topicus en de voorgenomen internationalisatie van de bedrijfsactiviteiten.

“We zijn verheugd met de benoeming van Paul Noordeman als CFO van Topicus. Paul is een financieel strateeg en zijn ruime kennis in financieel management en ervaring bij internationale organisaties zorgen voor de perfecte match. Hij zal helpen onze business verder te ontwikkelen en daarbij voortbouwen op recente successen,” aldus CEO Daan Dijkhuizen.

Noordeman was vanaf 2000 als CFO en M&A adviseur actief voor diverse organisaties. Bedrijven waarvoor hij werkte zijn onder andere Radio 538, Koninklijke Ahrend en Cliq Digital A.G. Eerder was hij betrokken bij de internationale expansie van Endemol.

“Ik ben vereerd om aan de slag te gaan bij Topicus, een innovatieve speler die betrouwbare IT platformen bouwt. Samen met collega’s helpen de organisatie naar een volgend level te brengen en de strategische doelstellingen te verwezenlijken” zegt Paul Noordeman.

Topicus heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Bij het ICT-bedrijf met de hoofdvestiging in Deventer, werken inmiddels meer dan 900 medewerkers.