Aflevering 1: Blockchain

Future of IT

Nederland is koploper in de blockchain-technologie. Maar de technologie is complex en organisaties worstelen met de toepassing ervan. In deze aflevering van Future of IT vertelt CEO Daan Dijkhuizen wat de kansen van de technologie zijn en waarom je deze niet mag missen.

image

Blockchain: forse investeringen, maar weinig kennis

Met de blockchain-technologie is een revolutionair fundament gelegd voor veel organisaties. De implementatie blijkt nog een evolutionair proces. In deze aflevering van Future of IT nemen we blockchain en de Nederlandse markt onder de loep. Hoe zorg je dat je als organisatie niet achterblijft en wat kan blockchain voor jouw organisatie betekenen?

De meeste mensen die in IT werken, hebben moeite om in decentrale structuren te denken.

Daan Dijkhuizen
CEO Topicus

Trendrapport: Nederlandse markt in cijfers

In het Future of IT -onderzoek zoomen we in op de stand van zaken van IT - en blockchain in het bijzonder - bij Nederlandse organisaties. Hoeveel wordt er geïnvesteerd in IT? Maar ook: wat zijn de grootste uitdagingen, prioriteiten en bedreigingen volgens (eind)beslissers in IT?

Future of IT

Wat is onze visie op de wereld van IT? In Future of IT onderzoeken en bespreken we waarop je je als organisatie nú moet voorbereiden. Periodiek ondervragen wij Nederlandse IT-beslissers over de brede IT-ontwikkelingen en trends. We delen de resultaten hiervan, onze visie daarop en hoe je hier als organisatie op kunt inspelen. Als Topicus willen we impact maken met IT; we willen anderen helpen om dit ook te doen.

Ruim 48% van de IT-beslissers geeft aan komend jaar in blockchain te investeren. Maar waar begin je mee? Benieuwd naar de mogelijkheden van de blockchain-technologie voor uw organisatie?

Blockchain in jouw organisatie toepassen?