Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie
Ok
loading...
Bezig met laden

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen moeten zich kunnen richten op het verlenen van zorg. Daarom zorgt Topicus voor ondersteuning van specifieke zorgpaden en financiële afhandeling.

Ziekenhuizen moeten zich kunnen richten op het verlenen van zorg. Daarom zorgt Topicus voor ondersteuning van specifieke zorgpaden en financiële afhandeling.

Geboortezorg

Als één team voor moeder en kind

De zorg voor moeder en kind is de verantwoordelijkheid van alle zorgpartijen. Dat vraagt om samenwerking en transparantie. Alleen wanneer iedere betrokken zorgverlener over de juiste informatie beschikt, is optimale zorg mogelijk.

GeboortezorgHet online platform van Topicus nodigt uit tot het delen van informatie met collega’s. Snel en eenvoudig. Bij overdrachten en in acute situaties. Met ons portaal vervult de zwangere bovendien zélf een centrale rol. Zo heeft ze inzicht in haar dossier en kan ze een deel van de intake doen. Hierdoor heeft zij zelf invloed op haar zwangerschap en bevalling.

Meer weten?

Meer weten over Topicus Geboortezorg? Kijk dan op www.topicus-interact.nl

Glenn Bruins Sales Consultant

Teleview

Alle relevante patiëntinformatie op één scherm 

Iedere patiënt heeft een netwerk van zorgverleners. Iedere zorgverlener heeft waardevolle informatie over de patiënt in zijn eigen systeem. Die losse informatie samenbrengen kost tijd. Waardevolle tijd. Daarom ontwierp Topicus een platform waarop alle relevante patiëntinformatie inzichtelijk is.

Onze viewer importeert live alle gegevens uit verschillende dossiers naar één scherm. Met één klik heb je een compleet beeld van de patiënt. De informatie wordt alleen getoond, niet opgeslagen. Daardoor is veiligheid van gegevens gegarandeerd.

Bart van Wijk Productmanager

Registratie & facturatie

Elke euro telt

Jouw organisatie moet zich kunnen richten op diagnosticeren, behandelen en verzorgen. De administratieve druk van werkkapitaalbeheer en werkkapitaalfinanciering zou jouw organisatie niet moeten belasten. Daarom neemt Topicus dit van je over.

Met de administratie- en declaratieoplossing van Topicus houden de zorgverleners in jouw ziekenhuis zich bezig met zorgregistraties. Wij doen de rest. Declaraties en facturaties worden automatisch geregeld en inzichtelijk gemaakt voor jouw organisatie. Zo houd je constant grip op geldstromen, zonder de administratieve last.

Meer weten?

Wil je meer weten over de administratie- en facturatieoplossingen voor ziekenhuizen? Kijk dan op www.cashcure.nl.

Jeroen Kuijpers Project Manager

Nieuwsbrief

bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen