Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

GGZ

Samenwerking in de GGZ is de sleutel tot betere zorg. Topicus benut de kracht van alle zorgverleners door veilige, open informatiedeling mogelijk te maken.

eHealth

Het beste van twee werelden

eHealth geeft zorgverleners de mogelijkheid om de krachten van persoonlijk contact en online zorg te combineren. Zo kan je waar en wanneer het moet zorg verlenen en wordt de cliënt regisseur in zijn eigen behandeling.GGZ

De eHealthoplossingen van Topicus zorgen voor goed geïnformeerde patiënten met inzicht in relevante informatie en actief betrokken in zijn zorgproces en herstel. Hij kan met behulp van onze digitale hulpmiddelen zelf doelen stellen, waarop zorgverleners met de patiënt de behandeling kunnen inrichten. Bovendien is online contact snel gelegd.

Meer weten?

Meer weten over de eHealtoplossingen van Topicus GGZ? Kijk op www.topicus-ggz.nl.

Albert Brons Businesslinemanager GGZ & Ziekenhuizen

EPD

Verantwoorde informatiedeling voor betere zorg

Optimaal zorg verlenen doe je samen. Met collega’s en de patiënt. Met het flexibele Elektronisch Patiëntendossier van Topicus deel je verantwoord belangrijke informatie zoals jouw organisatie dat wil.

GGZDe juiste persoon moet op het juiste moment over de juiste informatie beschikken. Dat is de kern van ons EPD. Daarom is alles ingericht om verantwoorde informatiedeling tussen collega’s en patiënten mogelijk te maken. Waar en wanneer dat nodig is. Daarnaast wordt zorggedragen voor de benodigde administratie voor de vaak complexe financiële afhandeling.  En omdat elke organisatie andere behoeften heeft is het systeem modulair opgedeeld. Zo zet je alleen in wat jij nodig hebt.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons EPD? Kijk dan op www.topicus-ggz.nl/synaps

Albert Brons Businesslinemanager GGZ & Ziekenhuizen

Registratie en facturatie

Houd controle over geldstromen

Stelselwijzigingen, variërende contractvormen, toenemende marktwerking,  facturaties en declaraties in de GGZ worden steeds complexer. Daarom kan softwarematige ondersteuning voor jouw organisatie een uitkomst zijn.

Topicus biedt GGZ-instellingen een flexibele oplossing. Ons financiële platform voor de zorg geeft je inzicht in facturaties en declaraties, contracten, lopende zorgtrajecten en aandachtspunten en voorziet je van waardevolle rapportages. Het programma richt je in zoals jouw organisatie dat wil. Zo houd je controle over de cijfers die voor jou belangrijk zijn.

Meer weten?

Meer weten over de financiële module van Topicus GGZ? Kijk dan op www.topicus-ggz.nl/fincontrol

Albert Brons Businesslinemanager GGZ & Ziekenhuizen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen