Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

GGZ

Maar liefst 1 op de 5 mensen krijgt ooit zelf in zijn of haar leven te maken met psychische problemen of kent iemand in de nabije omgeving die hiermee kampt. Hiermee staan psychische stoornissen in de top 10 van ziekten met de grootste ziektelast.

Versnipperd zorglandschap

We zien in de GGZ een versnipperend zorglandschap waarin GGZ-instellingen voor grote uitdagingen staan. We willen de zorg beter en efficiënter inrichten, zonder dat dit gepaard gaat met hogere kosten. Nationale initiatieven als de VIPP-subsidie, Value Based Healthcare en Collaborative Care helpen GGZ-instellingen om deze uitdaging aan te gaan.

Missie

Wij zien het als onze missie om de verbinding in de GGZ te stimuleren met behulp van slimme technologie. Wanneer de samenwerking en verbinding binnen de GGZ worden bevorderd, op zowel klinisch als op financieel vlak, wordt de route van de cliënt naar herstel versimpeld.

Het verbinden van mensen in de zorg en het verbinden van relevante informatiestromen daarachter is daarom belangrijker dan ooit.

Filosofie

Het verbinden van de zorg doen we door middel van de Synaps-filosofie waarin alleen de relevante verbindingen centraal staan. Met behulp van deze filosofie faciliteren we behandelaren, zodat zij zich kunnen focussen op hetgeen waar zij het verschil kunnen maken: de cliënt ondersteunen in de route naar herstel. Lees meer over onze aanpak op …

Oplossingen

We bieden technologische oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoefte van jouw GGZ-instelling. Wil je meer weten over de verschillende oplossingen die wij bieden?

Kijk dan op www.topicus-ggz.nl

 

Albert Brons Businesslinemanager GGZ & Ziekenhuizen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen