Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Waarom Topicus

Topicus werkt aan digitale oplossingen die de zelfredzaamheid van de burger vergroten. Wij richten ons op betere, bereikbare zorg, transparante finance, gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid. We zetten de nieuwste technologie in en bedenken en bouwen daarmee briljante ICT-oplossingen. Bijna iedereen in Nederland komt wel eens in aanraking met onze vooruitstrevende digitale producten.

Zinnige verandering

We zien wat niet meer werkt, wat frustreert en wat er anders kan, beter kan. Waar verandering zinnig en zelfs nodig is. Zodat mensen meer mogen, meer kunnen, meer durven. En we samen structureel de beweging vooruit kunnen maken. Juist op die vlakken die ons als mens en maatschappij zo raken, van betere, bereikbare zorg en transparante finance, tot gedegen onderwijs en een gezonde relatie met de overheid.

Inzicht

Dat vraagt om inzicht. In wat er leeft, waar we staan, waar we naartoe kunnen. Naartoe móeten. En om het lef om met dat inzicht echt aan de slag te gaan. Laten zien wat er kan en dát het kan, met de juiste creativiteit, kennis en kunde.

Oproep tot verandering

En dus roepen we op tot verandering. In denken, in doen, in de mentaliteit van mensen, markten en maatschappij. Door te bewijzen, elkaar aan te spreken, uit te dagen en te verleiden. Steeds vanuit een gedegen besef van wat mensen beweegt en in beweging houdt.

Want verandering voelt pas als verbetering, wanneer je steeds ziet waar het naartoe gaat en waarom. Wanneer je niet alleen straks, maar ook nu al resultaat ziet. Het tastbare resultaat dat nodig is om samen te blijven groeien, in die nieuwe omgeving die uitdaagt en veelbelovend is.

tweet

RT @ExecutiveFinan: Paul Noordeman treedt aan als CFO van Topicus @topicusbv

6 dagen
tweet

RT @ParnasSys: Steeds vaker zijn we buiten de deuren van ons kantoor in Deventer te vinden. Vandaag staan we bij de Beurs Beter Begeleiden…

7 dagen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen