Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Identity & access management

Zorg voor een bewuste en veilige organisatie met centrale authenticatie en decentrale autorisatie. Een revolutionaire aanpak in identity- en access management.

Sterke cyber security is onmisbaar in een moderne organisatie. De oplossingen van Topicus creëren bewustzijn in jouw team en leggen verantwoordelijkheden op de juiste niveaus. Zo bereik jij de ideale mix  van productiviteit en veiligheid.

De tijd van super-admins en centrale beheerafdelingen in identity- en access management is wat ons betreft voorbij. Een organisatie weet zelf precies wie waar toegang tot mag hebben. Topicus KeyHub stelt je in staat om zelf een ijzersterke beveiliging op te zetten en te beheren.

Wat moet er anders?

Werken met centrale beheerafdelingen levert een hoop problemen op. Het duurt vaak lang voordat iemand de juiste toegang heeft en er ontstaan veel gedeelde accounts. Wachtwoorden worden gedeeld en veranderen weinig, omdat dit veel werk kost. Dat levert grote risico’s op, zeker als er mensen uit dienst treden. Ze kunnen dan nog steeds overal bij.

Het is tijd voor een beter alternatief.

Centrale authenticatie, decentrale autorisatie

Topicus KeyHub kiest voor een revolutionaire aanpak: centrale authenticatie en decentrale autorisatie. Kortom: je verifieert op één plek de identiteit van je medewerkers (op basis van multifactor authenticatie), maar kunt vervolgens het toegangsbeheer doorgeven aan door jezelf geselecteerde mensen of groepen binnen je bedrijf. Dit werkt sneller, creëert bewustere medewerkers en scheelt beheer-overhead.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar de website van Topicus Keyhub

Martijn Maatman Business Development Manager
tweet

RT @ExecutiveFinan: Paul Noordeman treedt aan als CFO van Topicus @topicusbv

6 dagen
tweet

RT @ParnasSys: Steeds vaker zijn we buiten de deuren van ons kantoor in Deventer te vinden. Vandaag staan we bij de Beurs Beter Begeleiden…

7 dagen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen