Pensioen en vermogen

Grip op de financiële toekomst en de kans om dromen waar te maken. Wij maken pensioen- en vermogensopbouw overzichtelijk en transparant om zelf verantwoorde keuzes maken, voor nu én voor later.

Doelen behalen

Iedereen heeft dromen en doelen voor later. Door te sparen, beleggen en pensioen op te bouwen kun je die dromen waarmaken. Maar hoe beheer je je vermogen verstandig? Hoe neem je verantwoorde beslissingen of benut je financiële kansen? Topicus maakt vermogensopbouw overzichtelijk en transparant, met behulp van gebruiksvriendelijke software. Zodat we een vermogensopbouwwereld creëren waarin iedereen zelf de beste keuzes kan maken voor later.


“Door digitalisering in vermogensopbouw creëren we transparantie en inzicht voor de klant. Of het nu gaat over de dagelijkse geldstroom of het realiseren van zijn dromen via beleggingen en pensioenen.”

Frank Schooneveldt
Directeur sector Finance, Businessline Pensioen & Vermogen

Het platform van Topicus verandert de wereld van vermogensopbouw. Het combineert gebruiksvriendelijke dashboards, pensioendashboards met robo-advies én waardevolle adviezen van beleggingsexperts. Hierdoor houd je overzicht over je financiële situatie, simuleer je veranderingen, maak je prognoses en maak je keuzen die bij je passen. Zo kan ieder mens zelf de beste keuzes maken voor zijn of haar situatie. En kunnen dromen, met behulp van adviseurs, worden waargemaakt.

  • Voordelen:

  • Overzicht over financiën, fondsen en doelen met handige dashboards
  • Inzicht in pensioen, eventuele tekorten en manieren om die aan te vullen
  • Inzicht in verschillende (toekomst)scenario’s
  • Gerichter adviseren voor adviseurs
  • Efficiënte afhandeling voor vermogensbeheerders
Meer informatie?

Kijk op de website van Europort+ voor meer informatie over het platform of neem contact op met Frank Schooneveldt

Contact persoon
Frank Schooneveldt

Businessline Manager Pensioen & Vermogen