Patiënt

Je zorgen draag je de hele dag met je mee, dus waarom niet je dokter? We bieden digitale hulp wanneer het de patiënt uitkomt, maar waarmee ook de zorgverlener wordt geholpen. Medische zorg met het gemak van internet en met de waarde van een persoonlijk consult.

Je hebt je vrienden, werk en bankgegevens altijd in je zak. De normaalste zaak van de wereld. Maar bij medische zorg wordt het anders. Meestal wacht je een paar dagen op een afspraak en zit je daarna nog een tijd in de wachtkamer. Wij zien een nieuwe mogelijkheid. Medische zorg met het gemak van internet en met de waarde van een persoonlijk consult. Daarom ontwikkelden wij een platform waarmee we patiënten en zorg professionals op een digitale manier verbinden: Spreekuur.

"Persoonlijke zorg met de snelheid van het internet. Dat is waar we aan werken!"

Rosa Scherjon
Business Line Manager eerste- en tweedelijnszorg

Met ons platform krijgen patiënten de persoonlijke zorg die ze nodig hebben, wanneer het uitkomt. Live video calls, online triage en chats met de juiste zorgverlener. Zo kan de patiënt met de zorgverlener overleggen, belangrijke vragen stellen of zelfs een doorverwijzing regelen op een veilige, laagdrempelige manier. Zo zorgen we voor efficiëntere zorg, voor zorgverlener en patiënt.

  • Voordelen

  • Medische hulp wanneer jij wil
  • Sneller duidelijkheid
  • Efficiëntere zorg
  • Makkelijk te gebruiken
Meer informatie?

Kijk op de website van Spreekuur voor meer informatie over het platform of neem contact op met Cindy Verver

Contact persoon
Cindy Verver

Commercieel Manager Eerste- en tweedelijnszorg

Nieuws & Kennis

Overzicht