Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Wijkteams

Wijkteams vormen de verbinding tussen burgers en overheid. Topicus versterkt de spilfunctie door samenwerking met burgers en de zorgketen makkelijk te maken.

Organiseren

De Zorgaanbiedersgids: weet wie waar wat doet

Inwoners kunnen met uiteenlopende zorgvragen een wijkteam benaderen. Als medewerker wil je de burger direct doorsturen naar de juiste persoon. Maar waar vind je die? De Zorgaanbiedersgids (ZAG) van Topicus biedt uitkomst.

Met de Zorgaanbiedersgids vind je in een paar muisklikken zorgaanbieders in de buurt, inclusief openingstijden, contactgegevens en de benodigde formulieren. Je kunt direct contact leggen. Zo wordt communicatie en samenwerking in de zorgketen voor iedereen overzichtelijk en makkelijk. Met betere zorg als gevolg.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Zorgaanbiedersgids? Neem dan contact op via info@topicusoverheid.nl of bel ons op 0570-662 662

Harald Dannenberg Directeur Overheid

Samenwerken

Samen zorg verlenen, waar en wanneer je wil

Als wijkteammedewerker sta je dicht bij de burger. Daardoor wil je flexibel en mobiel kunnen werken en tegelijkertijd verbonden zijn met alle collega’s die je nodig hebt bij een ondersteuningsvraag. Dat kan met het Topicus Overheid Platform (TOP).

TOP levert technologie waarmee alle partijen die betrokken zijn bij zorg en welzijn van burgers kunnen samenwerken. Flexibele software waarmee je veilig informatie deelt en het hele zorgproces, van aanvraag tot factuurverwerking, snel en efficiënt verloopt. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Zo kan je snel in actie komen.

Meer weten?

Meer weten over TOP? Kijk dan op www.topicus.nl/gemeente

Harald Dannenberg Directeur Overheid

Regisseren

Van melding naar actie

Wanneer een ondersteuningsvraag binnenkomt, wil je zo snel mogelijk actie ondernemen. De module Regie van Topicus geeft je wat je nodig hebt om daadwerkelijk over te gaan tot zorg en ondersteuning.

Met de regiemodule registreer je ondersteuningsvragen van burgers. Je doet de intake, de triage met behulp van vragenlijsten en stelt snel een ondersteuningsplan op. Met TOP Regie sta je in direct contact met betrokken professionals. Je kunt veilig informatie registeren, communiceren, plannen en activiteiten toevoegen. Zo ontstaat een gedegen ondersteuningsplan en een compleet klantbeeld. Daardoor verlies je geen tijd meer aan administratie en kun je snel de zorg verlenen die nodig is.

Meer weten?

Is jouw gemeente of CJG klaar voor TOP Regie? Of wil je meer weten? Kijk dan op www.topicus.nl/gemeente/

Harald Dannenberg Directeur Overheid
tweet

RT @ExecutiveFinan: Paul Noordeman treedt aan als CFO van Topicus @topicusbv

6 dagen
tweet

RT @ParnasSys: Steeds vaker zijn we buiten de deuren van ons kantoor in Deventer te vinden. Vandaag staan we bij de Beurs Beter Begeleiden…

7 dagen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen