Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Burger

Gemeentelijke dienstverlening draait om het welzijn van burgers. Door hen centraal te stellen kan je als gemeente ondersteuning op maat bieden.

TOP Portaal

Creëert betrokken burgers: betrek burgers bij hun eigen ondersteuningsplan

Als gemeente zoek je naar manieren om burgers te betrekken bij hun eigen ondersteuningsplan. Dit verbetert de hulpverlening en zet de burger in zijn kracht. Het TOP Portaal maakt dit mogelijk.

TOP Portaal geeft burgers (of gemachtigde mantelzorgers) digitaal toegang tot hun eigen dossier. Daar kunnen ze hun gemaakte afspraken controleren, beveiligd contact leggen met hulpverleners of zelfs meewerken aan hun ondersteuningsplan.

Meer weten?

Wil je meer weten over het TOP Portaal, of over de bijbehorende modules TOP Regie, TOP Financieel of TOP CORV? Kijk dan eens op www.topicusoverheid.nl

Harald Dannenberg Directeur Overheid

Kanta Messenger

App gratis met je zorgverlener: veilig en snel contact met je zorgverlener

Stel je hebt een gezwollen enkel, of een snijwond in je hand. Een appje naar je zorgverlener is vaak genoeg om te weten welke zorg je nodig hebt. Dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom is er Kanta.

Met Kanta scan je een QR-code op andermans telefoon om elkaar als contact op te slaan. Je kunt nu foto’s, filmpjes of berichten veilig naar elkaar sturen. De inhoud wordt alleen op jouw telefoon opgeslagen. Verwijder je het gesprek? Dan kan de ander geen contact meer leggen.

Meer weten?

Wil je Kanta uitproberen? Download de app dan in gratis in de App Store of de Google Play Store, of kijk op www.kanta-messenger.nl.

Harald Dannenberg Directeur Overheid

Wonen met water

Hoe hoog staat het grondwater?

Grondwaterstanden hebben grote invloed op de waarde van huizen en de gezondheid van burgers. Huizenbezitters zijn zélf verantwoordelijk voor het grondwater onder hun huis. Via Wonen met Water help jij als gemeente de inwoners zelf de standen te checken.

Veranderende grondwaterstanden kunnen verzakkingen veroorzaken, of leiden tot schimmels die gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Het is voor burgers dus goed om op de hoogte te zijn van de actuele waterstanden.

Wonen met Water heeft de grondwatertoets. Hierbij zie je door het invoeren van een postcode en huisnummer direct hoe een huis erbij staat. Zo kunnen burgers zelf aan de slag.

Meer weten?

Wonen met Water is een initiatief van Deltascoop en Topicus. Wil je meer weten over Wonen met Water? Kijk dan op www.wonenmetwater.nl.

Doreen van 't Spijker Directeur Deltascope
tweet

RT @ExecutiveFinan: Paul Noordeman treedt aan als CFO van Topicus @topicusbv

6 dagen
tweet

RT @ParnasSys: Steeds vaker zijn we buiten de deuren van ons kantoor in Deventer te vinden. Vandaag staan we bij de Beurs Beter Begeleiden…

7 dagen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen