Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie
Accepteer
Weiger
loading...
Bezig met laden

Volgen

Het maximale uit leerlingen halen vraagt samenwerking en informatiedeling. Met de leerlingvolgsystemen van Topicus benut je de kracht van jouw volledige organisatie.

ParnasSys

Helder zicht op kind en resultaat: krijg weer ruimte voor je leerlingen

Ieder kind verdient onderwijs op maat. Dat kan met leerkrachten die zich kunnen richten op lesgeven, betrokken ouders en goed geïnformeerde schoolleiders. ParnasSys maakt dit mogelijk.

ParnasSysParnasSys is een uiterst compleet leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem, dat meer dan 5000 basisscholen de ruimte en de tools biedt om zich te richten op de ontwikkeling van kinderen.

Belangrijke gegevens als ontwikkelingsprognoses, handelingsplannen en toetsresultaten worden op kind-, groeps- of schoolniveau getoond in heldere overzichten.  Bovendien breid je ParnasSys gemakkelijk uit met de aanvullende modules, waarmee ook zaken als de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen inzichtelijk worden.

ParnasSys ontstond in nauwe samenwerking met het onderwijs. Daardoor is ParnasSys is voor iedereen zeer gebruiksvriendelijk.

Meer weten?

Lees alles over ParnasSys en de aanvullende modules op www.parnassys.nl .

SOMtoday

Het slimme leerlingvolgsysteem voor het voortgezet onderwijs: jouw school klaar voor de toekomst.

SOMtoday staat voor slim onderwijs. Ons leerlingvolgsysteem adviseert, ondersteunt en verbindt schoolmedewerkers, leerlingen en ouders. Zo werkt de school naar één doel: de ontwikkeling van de leerling.

SOMToday

SOMtoday biedt een praktische en gebruiksvriendelijke oplossing voor de gehele school. Van betrouwbaar digitaal leren tot het monitoren van de ontwikkeling van individuen of groepen en van het verbeteren van de bedrijfsvoering tot het slimmer registreren en delen van informatie.

Met SOMtoday ELO maakt de docent een heldere studiewijzer met huiswerk, opdrachten en lesmateriaal en kunnen leerlingen waar en wanneer ze willen op elk device aan de slag. Zo halen we het maximale uit jouw organisatie.

Meer weten?

Wil je weten wat onze gebruikers vinden of wil je meer informatie over SOMtoday? Kijk dan op www.som.today

EduArte

Makkelijker werken, meer studiesucces: wordt weer docent.

Soms lijk je in het onderwijs steeds meer te verdwalen in randzaken. Ingewikkelde computersystemen, vergaderingen, administratie, social media…  Wat als je terug kan naar de kern: succesvol onderwijs bieden?

EduArte is het grootste studentinformatiesysteem voor het MBO-onderwijs. Ons doel is om jou te ondersteunen bij jouw belangrijkste taken. Of je nu docent, student, onderwijsbegeleider, administratief medewerker of manager bent.  Planning en huiswerk, resultaten en lesmateriaal, uitgebreide kernregistratie of betrouwbare stuurinformatie, iedereen heeft een helder beeld van alle informatie die voor hem of haar belangrijk is.

EduArte bestaat om studiesucces groter en werk gemakkelijker te maken. Daarom is het flexibel en divers in mogelijkheden, maar ook zeer gemakkelijk in gebruik.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw instelling? Ga naar www.eduarte.nl. voor meer informatie of neem contact op met onze partner Educus via 088 – 989 88 00.

tweet

RT @kennisnet: Samenwerking van groot belang bij digitalisering onderwijs

3 maanden
tweet

RT @Revisely: 'Schrijnend dat ouders in gat lerarentekort moeten springen' /via @NOS

3 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen