Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie
Accepteer
Weiger
loading...
Bezig met laden

Sturen

Om goed onderwijs te leveren is goede bedrijfsvoering noodzakelijk. Topicus geeft jou de digitale middelen om administratie om te zetten in waardevolle stuurinformatie.

Qualiant:

Administratiekantoor voor PO en VO: administratie van noodzakelijk kwaad naar onmisbaar instrument

Wisselende budgetten, krimpende of juist groeiende leerlingenaantallen, iedere school heeft te maken met veranderingen in de omgeving. Qualiant geeft helderheid door administratie te verwerken én om te zetten naar bruikbare informatie.

Jij weet hoe uitdagend het is om met beperkte middelen goed onderwijs te geven. Daarom wil je zaken als personeel, investeringen en huisvesting zo effectief mogelijk inzetten.

Qualiant biedt actueel inzicht in de financiële, personeels- en leerlingadministratie. Al deze informatie vind je in de centrale managementcockpit (Ultimview). Via de begrotingsmodule (Ultimplan) maak je toekomstscenario’s direct inzichtelijk. Zo heb je alle informatie voor het ondersteunen van beleidskeuzes en voor het (bij)sturen van jouw organisatie.

Het kan vandaag!

Bezoek de website www.qualiant.nl voor meer informatie en/of bel naar 0570767370.

Ultimview

Biedt integrale managementinformatie over onderwijs, financiën, personeel en meer.

Onderwijskwaliteit naar nieuwe hoogtes brengen kan alleen als je de juiste analyses en tools beschikbaar hebt. Met Ultimview wordt complexe data inzichtelijk en heb je een integraal overzicht van financiële, personeels- en leerling-gegevens!

De onderwijsinspectie stelt hoge eisen aan de bedrijfsvoering van de onderwijsinstelling en haar scholen. Aan de kwaliteit van onderwijs, maar ook aan de financiële en personele administratie. Met Ultimview creëer je transparante informatiedeling, waarmee je negatieve ontwikkelingen direct signaleert.

Managementcockpit Ultimview geeft inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering. Dankzij interactieve dashboards en rapportages heb je jouw onderwijsinstelling overal en altijd onder controle. Zo kun je altijd  sturen op kwaliteit.

Meer weten?

Kijk op onze website www.ultimview.nl en breng jouw organisatie ook naar nieuwe hoogtes!

CumLaude

Managementinformatietool voor het onderwijs: opbrengstgericht werken was nog nooit zo makkelijk

Om verrassingen bij een inspectiebezoek te voorkomen, wil je constant controle hebben over de kwaliteit van je onderwijs. CumLaude verzamelt belangrijke informatie uit je leerlingvolgsysteem en zet het om in heldere analyses. Zo kun je direct bijsturen en verbeteren.

Vrijwel alle belangrijke informatie van jouw school zit in het leerlingvolgsysteem. Maar die informatie verzamelen en analyseren kost enorm veel tijd. Tijd die je beter kunt besteden. Daarom vertaalt CumLaude alle data uit leerlingvolgsystemen automatisch naar bruikbare stuurinformatie.

De informatie wordt  automatisch geanalyseerd op school-, docent- of leerlingniveau. Zo houd je grip op elke laag van de organisatie en krijg je inzicht in bijvoorbeeld cijfers, afwezigheid, opbrengsten en doorstroom.

Meer weten?

Wil je meer weten over CumLaude? Kijk dan eens op www.cumlaudevo.nl

tweet

@JanwillemWerken Dank voor het delen! Leuk om te horen dat onze #nieuwsbrief waardevol is... met soms ook iets mind…

3 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen