Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Schoolbestuur

Om goed onderwijs te leveren is goede bedrijfsvoering noodzakelijk. Topicus geeft jou de digitale middelen om administratie om te zetten in waardevolle stuurinformatie.

Qualiant:

Administratiekantoor voor PO en VO: administratie van noodzakelijk kwaad naar onmisbaar instrument

Wisselende budgetten, krimpende of juist groeiende leerlingenaantallen, iedere school heeft te maken met veranderingen in de omgeving. Qualiant geeft helderheid door administratie te verwerken én om te zetten naar bruikbare informatie.

Jij weet hoe uitdagend het is om met beperkte middelen goed onderwijs te geven. Daarom wil je zaken als personeel, investeringen en huisvesting zo effectief mogelijk inzetten.

Qualiant biedt actueel inzicht in de financiële, personeels- en leerlingadministratie. Al deze informatie vind je in de centrale managementcockpit (Ultimview). Via de begrotingsmodule (Ultimplan) maak je toekomstscenario’s direct inzichtelijk. Zo heb je alle informatie voor het ondersteunen van beleidskeuzes en voor het (bij)sturen van jouw organisatie.

Het kan vandaag!

Bezoek de website www.qualiant.nl voor meer informatie en/of bel naar 0570 – 767370.

Ultimview

Biedt integrale managementinformatie over onderwijs, financiën, personeel en meer.

Onderwijskwaliteit naar nieuwe hoogtes brengen kan alleen als je de juiste analyses en tools beschikbaar hebt. Met Ultimview wordt complexe data inzichtelijk en heb je een integraal overzicht van financiële, personeels- en leerling-gegevens!

De onderwijsinspectie stelt hoge eisen aan de bedrijfsvoering van de onderwijsinstelling en haar scholen. Aan de kwaliteit van onderwijs, maar ook aan de financiële en personele administratie. Met Ultimview creëer je transparante informatiedeling, waarmee je negatieve ontwikkelingen direct signaleert.

Managementcockpit Ultimview geeft inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering. Dankzij interactieve dashboards en rapportages heb je jouw onderwijsinstelling overal en altijd onder controle. Zo kun je altijd  sturen op kwaliteit.

Meer weten?

Kijk op onze website www.ultimview.nl en breng jouw organisatie ook naar nieuwe hoogtes!

CumLaude

Opbrengstgericht werken was nog nooit zo makkelijk.

Of je nu docent, schoolleider of sectieleider in het voortgezet onderwijs bent, je wilt altijd weten hoe het is gesteld met de kwaliteit van je onderwijs. CumLaude bundelt belangrijke informatie uit je leerlingvolgsysteem en zet deze om in heldere dashboards en analyses. Zo weet je direct waar bijsturen leidt tot beter onderwijs.

Meer weten?

Kijk dan op www.cumlaudevo.nl

Pieter van den Berg Adviseur Onderwijs & Kwaliteit
tweet

@JanwillemWerken Dank voor het delen! Leuk om te horen dat onze #nieuwsbrief waardevol is... met soms ook iets mind…

9 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen