Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie
Accepteer
Weiger
loading...
Bezig met laden

Leren

Leerlingen verdienen onderwijs op maat. Topicus biedt uitdagend en aantrekkelijk online lesmateriaal dat de leerkracht ondersteunt en waarmee leerlingen op hun eigen niveau kunnen werken.

Wise-r

De educatieve appstore: Eén plek voor alle digitale leermiddelen

Stel je een wereld voor waarin elke leerling op zijn eigen tempo gepersonaliseerde lessen kan volgen. VolgenDie wereld heet Wise-r. Wise-r is de online ‘winkel’ van digitale leermiddelen. Scholen, docenten en leerlingen vinden hier het digitale lesmateriaal van verschillende educatieve partijen.

Bestel je een les? Dan zet je hem gewoon via je leerlingvolgsysteem klaar. Leerlingen hebben direct toegang en volgen de les op hun eigen tempo. Maak van het onderwijs een digitale, gepersonaliseerde leerervaring met Wise-r.

Gynzy Kids

Direct aan de slag

Het leren van belangrijke basisvaardigheden vraagt een goede combinatie van uitleg, klassikale opdrachten en zelfstandig werken. Met Gynzy Kids kunnen jouwGynzy leerlingen direct aan de slag met de lesstof.

Gynzy Kids bestaat uit ‘Trainers’ van meerdere vakken die je klaar kunt zetten voor de leerlingen.  Doe de opdracht voor, oefen klassikaal en de leerlingen kunnen zelfstandig aan de slag met de opdrachten. Thuis of op school, op een computer of een tablet. Jij bepaalt het onderwerp en het niveau en de resultaten krijg jij direct in één overzicht.

Met de Gynzy iPad werkt ieder kind op zijn eigen tablet en heb jij real time inzicht in de voortgang van de kinderen.

Probeer Gynzy Kids!

Wil je Gynzy Kids proberen? Of toch eerst meer weten? Kijk dan op onze websites gynzy.com en gynzyipads.com

Learnbeat

Digitaal lesgeven op maat: Leuker, makkelijker en effectiever leren

Als docent wil je zelf beslissen hoe je digitale didactiek inzet, zodat het aansluit bij jouw manier van lesgeven. Met Learnbeat kies jij hoe je digitale lesmiddelen gebruikt in de klas.
Of je nu meer regie wil nemen in het lesmateriaal of wil differentiëren in de klas, Learnbeat biedt een totaalpakket van training, leeromgeving en digitale lesmethodes.

Met Learnbeat kun je één van de 40 kant-en-klare lesmethodes gebruiken en aanpassen, maar ook lesmateriaal toevoegen én delen met collega’s. Zo blijf jij eigenaar van de leerlijnen en de lesstof.
Learnbeat geeft duidelijke feedback aan de docent en de leerling en biedt gepersonaliseerde leerroutes, zodat elke leerling op het juiste niveau wordt uitgedaagd.

Ontdek Learnbeat
Meer dan 150 scholen, 12 educatieve uitgeverijen en 50.000 leerlingen werken met Learnbeat. Wil je weten wat Learnbeat voor jou kan betekenen? We informeren je graag. Neem contact met ons op voor een proeflicentie of een afspraak via Learnbeat.nl

tweet

@JanwillemWerken Dank voor het delen! Leuk om te horen dat onze #nieuwsbrief waardevol is... met soms ook iets mind…

3 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen