Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 14 april 2015

TopiConf 2015

Tevreden kijken we terug op de 8e TopiConf, deze vond plaats op donderdag 9 april. De grote zaal van de Deventer Schouwburg zat weer afgeladen vol met meer dan 500 Topicanen en geïnteresseerde studenten. Luisterend naar de inspirerende woorden van Henk Jan Knol en keynotespreker, filosoof en informaticus Bas Haring, hij had de eer om de conferentie inhoudelijk af te trappen.

Lezingen en workshops

Daarna was het de beurt aan de collega’s die lezingen en workshops gaven over de meest uiteenlopende onderwerpen op gebied van technologie en new business. De inhoud van de presentaties kun je hier teruglezen.

TopiConf 2015

Gouden Leo

Uiteraard ook dit jaar weer voor velen het hoogtepunt: de Gouden Leo Movie Contest. Dé filmwedstrijd waarin gestreden wordt om de prestigieuze prijs “de Gouden Leo”. De opdracht: “Maak een film van maximaal 2 minuten met als onderwerp: Het Effect van Topicus” leverde hilarische resultaten op. Deze zijn terug te vinden op ons filmkanaal op Vimeo. Topicus Overheid ging er met de bokaal vandoor met hun film “ProSaaS”.

Winnaars Gouden Leo

Over TopiConf

TopiConf is Topicus’ eigen conferentie voor en door Topicus medewerkers. Enthousiaste collega’s worden uitgedaagd om hun kennis, visie, interesses en ideeën op gebied van technologie en new business met elkaar te delen. Het biedt een platform om kennis uit te wisselen, te laten zien aan welke projecten gewerkt wordt, maar ook om innovatie te stimuleren. Ga voor meer informatie naar:www.topiconf.nl. Allle foto’s zijn hier terug te vinden.

 

Deel

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen