Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 8 mei 2017

Terugblik 45e Batavierenrace

Bij Topicus zijn veel mensen gek op sport. Het is daarom niet zo vreemd dat wij al jaren met veel plezier de grootste studentenestafette ter wereld sponsoren! We waren dit jaar extra trots dat we maar liefst twee Topicus-teams hadden die de strijd aan gingen in de bedrijvencompetitie. Sommige teamleden deden in hun studententijd ook al mee, en stonden te trappelen om hun veters weer te strikken!

De Batavierenrace kent dit jaar ruim 8.500 deelnemers en die rennen met z’n allen een route over 175 kilometer.

Batavieren-app

Topicus zette dit jaar in op ‘Tech met impact’. Dus bouwden we de handige en slimme iOS Batavierenrace App, met alle essentiële informatie voor alle lopers. De ploegenstanden kon je ‘live’ bekijken zodat niemand meer verdwaalde tijdens deze unieke race, die zélfs voor een deel ’s nachts werd gelopen. Kortom een app die tijdens de race niet mocht ontbreken!

Hoe deze app tot stand is gekomen laten we graag vertellen door Thomas. Hij is een van onze top-developers. Lees hier zijn betrokken verhaal.

Bata-verhalen

De Batavierenrace levert elk jaar heel veel mooie en indrukwekkende verhalen op. We hebben er een paar geselecteerd en daar persoonlijke portretten van gemaakt. Je kunt ze hier bekijken:

Bekijk hier het verhaal van Ellen, zij vond haar grote liefde tijdens deze unieke race.

Bekijk het indrukwekkende verhaal van Martijn, hij zet zich al jaren in voor Bata4Life, de stichting die zich inzet voor KWF Kankerbestrijding.

Topicus Herstart en aftermovie

Traditiegetrouw wordt elk jaar de herstart in Barchem omgedoopt tot De Topicus Herstart. Bekijk hier het fotoalbum en de aftermovie:

Deel

Meer weten?

Kijk hier voor meer info over de race: www.batavierenrace.nl.

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen