Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 5 april 2017

De Hoop ggz, Terwille en De Brug kiezen voor het Synaps EPD

De Hoop ggz, Terwille en De Brug zijn drie samenwerkende partners die geestelijke gezondheidszorg bieden. De partners hebben samen een selectietraject doorlopen voor een nieuw EPD en hebben daarbij de keuze gemaakt voor het Synaps EPD van Topicus Zorg. De drie organisaties bieden professionele hulpverlening vanuit een christelijke identiteit en samen hebben ze locaties door het hele land. Er werken in totaal zo’n 700 mensen.

De Hoop ggz
De Hoop ggz is een evangelische ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. De Hoop biedt poliklinische zorg (binnen de basis ggz en de gespecialiseerde ggz), klinische zorg en deeltijdbehandeling. Ook zijn er verschillende begeleide woonvormen voor begeleid en beschermd wonen.

Terwille
Terwille biedt ambulante verslavingszorg binnen de basis ggz en de gespecialiseerde ggz. De missie van Terwille is het bieden van hulp aan de verslaafde medemens en diens omgeving, teneinde hen te helpen verslavingsvrij te leven. Daarnaast is er ook een hulpaanbod voor mensen die uit de prostitutie willen stappen en slachtoffer zijn van mensenhandel en loverboys.

De Brug
De Brug is een ggz-instelling voor ambulante verslavingszorg, zowel in de basis ggz als de specialistische ggz. Tevens biedt De Brug ambulante (woon)begeleiding, nazorg en re-integratie voor ex-gedetineerden, dagbesteding in De Brug Kringloop en dagopvang in het Inloophuis.

Topicus Zorg is trots en verheugd De Hoop, Terwille en De Brug als samenwerkingspartner te mogen verwelkomen.

 

Deel

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over het Synaps EPD.

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen