Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 26 maart 2018

Co-creatie in de zorg: Wat zijn jouw voordelen?

Als zorgverlener werk jij met onze software. Jij weet welke oplossing werkt en welke niet. Bij Topicus Zorg werken wij aan producten waar jij als zorgverlener écht blij van wordt. Software die optimaal aansluit bij jouw behoeften. Wij werken samen met jou aan die ultieme oplossing. Door co-creatie ontstaat er een win-win situatie voor zowel jou als zorgverlener als voor ons. Wat zijn de voordelen van co-creatie?

Relevante software die écht past bij jouw behoeften

Co-creatie is het ontwikkelen van software in samenwerking met de klant en eindgebruikers. Co-creatie is geen doel op zich, maar een manier om te (blijven) voldoen aan de behoeften van de eindgebruiker. Samen met jou stellen we de prioriteiten vast en ontwikkelen we functionaliteiten die écht relevant voor jou zijn.

Betrokken zijn bij iedere stap

Door samen te werken aan de ontwikkeling van de software ontstaat een groot gevoel van betrokkenheid. Je werkt intensief mee aan de totstandkoming van het eindresultaat. Alle tussenstappen en de te nemen besluiten maak je persoonlijk mee. Op basis van jouw feedback passen we het ontwerp aan zodat er een passende oplossing ontstaat. Op die manier ben jij betrokken bij ons ontwikkelproces en voel jij je gehoord.

Sneller jouw gewenste functionaliteit

Co-creatie levert tijd op! Door intensieve samenwerking voorkomen we verkeerde beslissingen op basis van aannames. Door deze aannames is de kans groot dat de oplossing niet volledig past bij jouw behoeften. Het aanpassen van deze oplossing kost tijd. Omdat wij jou als zorgverlener al vanaf het begin betrekken bij het ontwikkelproces werken wij efficiënter én effectiever. Kortom: jij krijgt sneller je gewenste functionaliteit die ook écht past bij jouw behoeften.

Wij geloven erin dat co-creatie leidt tot software waar jij als zorgverlener écht blij van wordt. Geloof jij ook in co-creatie? Neem contact met ons op en hoor hoe jij samen met ons kan werken aan betere software!

 

Deel

Contactpersoon:
Lisette Heerink UX designer lisette.heerink@topicus.nl

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen