Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 19 juli 2016

Blog: Woon Todo – de ideale app tijdens het

Monli, het consumentenlabel van Topicus, heeft de eerste app in de App Store gezet: de Woon Todo app. Deze app neemt jou aan de hand bij het kopen van een huis zodat je niets vergeet.

Hectische tijd

De periode die aanbreekt wanneer je een huis gaat kopen is vaak een hectische tijd, waarin je veel formulieren moet verzamelen, contracten moet ondertekenen en dat alles ook nog eens voor bepaalde deadlines. De Woon Todo app helpt je in deze periode doordat je een eigen to-do lijst bij kan houden die gemaakt is op basis van jouw koopovereenkomst tekendatum en de datum van de sleuteloverdracht.

Daarnaast weet je met de Woon Todo app precies waarvoor je bijvoorbeeld bij de notaris of hypotheekadviseur terecht kan. Kom dus voortaan altijd voorbereid op je afspraak en weet precies welke documenten je bij welke partij moet inleveren.

Toekomst

In de toekomst wordt de app uitgebreid met nog veel meer functionaliteiten, bijvoorbeeld het zelf aanmaken en verwijderen van taken of het geven van reminders wanneer een taak bijna verloopt. Zo zorgen we ervoor dat je geen enkele taak vergeet!

Deel

case image

Actueel

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen