Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 5 februari 2018

APG live met individuele kapitaaladministratie

Deventer - De APG Groep heeft voor de invoering van haar individuele kapitaaladministratie gekozen voor Topicus.

Topicus biedt met Fundation een software platform gericht op individuele vermogensopbouw voor vermogensbeheer en pensioenen. APG is Europese marktleider op het gebied van pensioenuitvoeringen en voert voor haar pensioenfondsklanten onder meer een individuele netto pensioenregeling.

Door de implementatie van Fundation is APG in staat om haar dienstverlening verder te automatiseren en heeft APG een basis gelegd voor de toenemende digitalisering en individualisering van de pensioensector.

Dijkhuizen (CEO Topicus): ”Pensioenen hebben een grote maatschappelijke relevantie en wij voelen ons daar sterk bij betrokken. De sociale en politieke impact van de verwachte wijzigingen in het pensioenstelsel is een serieuze uitdaging voor de huidige pensioenadministraties, wij denken de wijziging passend te kunnen faciliteren op basis van ons Common Work Space platform.”

De samenwerking is op 31 januari jongstleden ondertekend door de heren Daan Dijkhuizen (CEO Topicus), Gerard van Olphen (CEO APG) en Wim Henk Steenpoorte (COO APG).

Deel

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen