Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 7 februari 2018

Aegon stapt in Fintech startup Jungo

Aegon heeft een belang genomen in de vernieuwende hypotheekaanbieder Jungo.

Jungo is een nieuw platform dat investeren in Nederlandse hypotheken voor de crowd beschikbaar maakt. Jungo verwacht in de eerste helft van 2018 naar de markt te komen.

Jungo is een online platform dat crowd-investeerders direct laat investeren in individuele Nederlandse hypotheken. Met slimme technologie verbindt Jungo vraag en aanbod, het voordeel is voor de huizenkoper én de investeerder. De crowd-investeerders helpen huizenkopers aan een voordelige hypotheek, terwijl ze zelf een gezond rendement maken. Dat is de win-win van de Jungo people-to-people hypotheek.

Het beste van twee werelden

Jungo had met aandeelhouder en IT-partner Topicus al beschikking over innovatieve technologie en expertise. Met Aegon heeft Jungo nu ook een strategisch partner met een goede naam en veel kennis en ervaring in de financiële wereld aan zich weten te binden. Aegon is sterk gericht op innovatie, ook binnen het hypothekendomein. Dankzij de samenwerking met Jungo worden investeringen in hypotheken nu ook mogelijk voor particuliere investeerders.

Vincent van den Noort, co founder van Jungo, is trots op de samenwerking met Aegon: “Het geeft vertrouwen en is een bevestiging dat we iets unieks hebben neergezet in de hypotheekmarkt. Met Aegon aan boord kunnen we sneller groeien en ons platform verder ontwikkelen. Bovendien beschikt Aegon over waardevolle kennis en ervaring, waar we graag van leren. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Over Jungo

Jungo is de eerste écht vernieuwende hypotheekaanbieder die het mogelijk maakt om als particuliere investeerder mee te investeren in Nederlandse hypotheken. Jungo is een initiatief van IT-bedrijf Topicus en is in 2015 opgericht. In 2016 haalde Jungo het nieuws door een vergunning van de AFM te krijgen voor hun people-to-people hypotheek. Kijk ook op https://www.jungo.nl.

Deel

case image

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen