Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 6 juli 2017

Meld je aan voor de FD Gazellen

De aanmeldingen voor de FD Gazellen zijn gestart! Is jouw bedrijf de afgelopen drie jaren met meer dan 20% in omzet gegroeid? Meld je dan aan. Tijdens de bijeenkomsten in vier regio's worden de prijzen uitgereikt aan de snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Ook dit jaar is Topicus weer trotse partner van de FD Gazellen Awards.

De awards voor de snelst groeiende bedrijven staan voor succesvol ondernemerschap, groei en inspiratie.

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen is sinds 2004 een jaarlijks terugkerende competitie waarbij het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De competitie is sinds 2016 opgedeeld in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West.

FD Gazellen zijn sterke, competitieve bedrijven die innoveren, voorop lopen en veranderingen realiseren. Kandidaten die breken met de huidige status quo en uitblinken in hun domein en regio. Daarmee is dit een competitie die past bij Topicus en door de zes divisies (onderwijs, finance, overheid, zorg, legal en security) actief wordt ondersteund.

Aanmelden FD Gazellen

De inschrijving is begonnen. Bedrijven met een omzetgroei van minimaal 20% in drie jaar en in ieder geval winst in het laatste jaar maken kans op de award. Inschrijven kan via: fd.nl/fdgazellen

Deel

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen