Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik. Meer informatie
Accepteer
Weiger
loading...
Bezig met laden

Instrumenti

Efficiënt en veilig digitaal procederen met Instrumenti biedt grote en kleine advocatenkantoren vele kansen.

Instrumenti

Vraag demo aan

Samen Slimmer Digitaal Procederen

Instrumenti is geschikt voor alle advocatenkantoren, hoe groot of klein het kantoor ook is. Samenwerking staat centraal. Het systeem biedt verschillende autorisatie- en notificatie-mogelijkheden zodat teams optimaal kunnen samenwerken zonder dat de advocaat het overzicht verliest.

Flexibele betrouwbaarheid

Is leidend bij de ontwikkeling van Instrumenti. Het systeem moet simpel werken, goed werken, veilig werken en blijven werken. Ook moeten nieuwe releases en koppelingen snel en efficiënt worden gerealiseerd. Dit is alleen mogelijk door altijd te kiezen voor kwaliteit. Daar ligt dan ook de essentie van Instrumenti. Dat is wat Instrumenti onderscheidt.

De klant bepaalt het Hoe en het Wat

Instrumenti wordt gerealiseerd in nauw overleg met advocaten, processpecialisten en gebruikers en is daarmee optimaal aangepast aan de dagelijkse praktijk van de procesvoering. Verder is uitgangspunt dat de gebruikers zelf bepalen welke functionaliteiten worden ontwikkeld.

Een goed begin

Digitaal procederen is meer dan een goede roladministratie en het uitwisselen van documenten met de Rechtspraak. Instrumenti zal de komende periode dan ook worden uitgebreid met functionaliteiten en koppelingen waardoor juristen en advocaten efficiënter kunnen werken en werkelijke meerwaarde voor hun cliënten kunnen leveren.

De kracht van Instrumenti

In Instrumenti staat de voortgang van uw dossier centraal. De startpagina bestaat uit een dashboard dat direct een overzicht geeft van de zaken waar de gebruiker bij betrokken is.

Grip op de zaak

Instrumenti beschikt over een inzichtelijke zaakadministratie en automatische termijnbewaking voor zowel ‘digitale’ als ‘papieren’ zaken. Instrumenti geeft de advocaat zicht op de exacte status van al zijn zaken onder de rechter.

Één keer inloggen

Gebruikers hoeven niet apart in te loggen met een advocatenpas; authenticatie vindt plaats via uw kantoornetwerk door middel van een Single Sign-on.

Compleet digitaal procesdossier

Iedere zaak bouwt een volledig digitaal procesdossier op. Dit bevat verwijzingen naar alle documenten die bij de Rechtspraak zijn ingediend.

DMS integratie

Instrumenti koppelt naadloos met uw DMS systeem. Berichten en documenten komen automatisch terecht in het goede dossier in uw Document Management Systeem

Samen Slimmer

Teams kunnen eenvoudig samenwerken aan een zaak. Instrumenti kent verschillende autorisatie- en notificatiemogelijkheden.

Uitwisseling documenten en berichten

Instrumenti zorgt voor een veilige en snelle uitwisseling van berichten en documenten met systemen van de Rechtspraak.

MEER FUNCTIONALITEITEN

Onze klanten

Nieuwsbrief

Tarieven

De prijs van Instrumenti is € 26,90 per advocaat per maand. Instrumenti is beschikbaar voor alle medewerkers van het kantoor.

Deze prijs is inclusief alle volgende onderdelen:
• Beveiligde toegang tot Instrumenti
• Zaakadministratie
• Berichtenverkeer met de Rechtspraak
• Documentenuitwisseling met de Rechtspraak
• Single Sign d.m.v. AD
• DMS integratie

Vraag offerte aan

Meer informatie

Meer weten over Instrumenti en de mogelijkheden binnen uw kantoor? Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer 088-77 88 947.

Meer informatie

Meer informatie

Meer weten?

David Jonckheer Business Development Manager

Meer informatie

Meer informatie
Bezig met versturen

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen