Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Hallo, ik ben

Hallo, ik ben Topicus

Een IT-bedrijf met impact. Ik maak jouw leven beter en eenvoudiger. Niet alleen jouw leven, maar dat van alle Nederlanders. Hoe ik dat doe? Ik creëer daarvoor waardevolle oplossingen met behulp van de nieuwste technologie. Daarmee krijg jij regie en vergroot je jouw zelfredzaamheid.

Wat doe ik

Ik richt mij op die vlakken die ons als mens en maatschappij zo raken. Zoals betere, betaalbare en bereikbare zorg met behulp van data-analyse en optimale informatieuitwisseling. Transparantie in de financiële wereld door mensen en systemen te verbinden. Persoonlijk onderwijs met slimme oplossingen die ouders, leerlingen, studenten en docenten bij elkaar brengen. Regie over jouw gezin door betere samenwerking met gemeenten, jeugdzorg en sociale wijkteams. Jouw gevoel van rechtvaardigheid vergroten als je met het rechtssysteem te maken hebt. En jouw digitale wereld beter beschermen door het bewust en veilig kunnen omgaan met gegevens van jezelf en van derden.

Wat ik doe, drijft me om elke dag een stap vooruit te zetten. En jou en mijn bestaan meer inhoud te geven.

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen