Topicus maakt gebruik van cookies

Topicus.nl gebruikt cookies om jou beter van dienst te zijn. We plaatsen analytische en functionele cookies om jouw websitegedrag op onze website te volgen en te verzamelen zodat we onze website kunnen verbeteren. Met jouw akkoord plaatsen we ook trackingcookies van adverteerders zodat derde partijen advertenties kunnen tonen op basis van jouw interesses. Daarnaast plaatsen we met jouw akkoord profileringscookies om de inhoud van onze website aan te kunnen passen aan de hand van jouw gebruikersprofiel.
Lees meer in onze cookieverklaring

loading...
Bezig met laden

Hallo, ik ben

Hallo, ik ben Topicus

Een IT-bedrijf met impact. Ik maak jouw leven beter en eenvoudiger. Niet alleen jouw leven, maar dat van alle Nederlanders. Hoe ik dat doe? Ik creëer daarvoor waardevolle oplossingen met behulp van de nieuwste technologie. Daarmee krijg jij regie en vergroot je jouw zelfredzaamheid.

Wat doe ik

Ik richt mij op die vlakken die ons als mens en maatschappij zo raken. Zoals betere, betaalbare en bereikbare zorg met behulp van data-analyse en optimale informatieuitwisseling. Transparantie in de financiële wereld door mensen en systemen te verbinden. Persoonlijk onderwijs met slimme oplossingen die ouders, leerlingen, studenten en docenten bij elkaar brengen. Regie over jouw gezin door betere samenwerking met gemeenten, jeugdzorg en sociale wijkteams. Jouw gevoel van rechtvaardigheid vergroten als je met het rechtssysteem te maken hebt. En jouw digitale wereld beter beschermen door het bewust en veilig kunnen omgaan met gegevens van jezelf en van derden.

Wat ik doe, drijft me om elke dag een stap vooruit te zetten. En jou en mijn bestaan meer inhoud te geven.

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen