Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Sparen en beleggen

Met de oplossingen van Topicus wordt sparen en beleggen transparant en overzichtelijk. Blijf continu alert en spring razendsnel in op veranderingen, voor jou en je klant.

Klantportaal

Grip op je eigen vermogensopbouw

Ondernemen gebeurt thuis, in de trein of op het werk. Jouw klanten willen inzicht in hun financiële situatie wanneer het hén uitkomt. Met het klantportaal, Vé, bied jij hen een gebruiksvriendelijk portaal waarmee ze zelf aan de slag kunnen.

Met ons portaal hebben klanten zelf inzicht in hun financiële situatie, simuleren ze de gevolgen van veranderingen of maken ze prognoses voor de toekomst. De klant wordt in zijn kracht gezet en jij blijft op de achtergrond aanwezig voor waardevol en gericht advies.

Meer weten?

Wil je meer weten over Vé? Neem contact op via 0570 662 662.

 

 

Financiële instellingen

Automatisch grip op de gehele administratie

Sparen en beleggen kan voor je klanten een goede manier zijn om vermogen op te bouwen. Om hen en jouw organisatie daarbij te helpen bieden wij een totaaloplossing voor de beleggersgiro administratie en handel  van producten.

Onze oplossing handelt geheel automatisch de registratie en aan- en verkoop van producten af voor private en zakelijke beleggers. Daarnaast is er een betrouwbare spaarmodule. Onze producten staan voor flexibiliteit en brede inzetbaarheid, zodat we elke belegger en vermogensbeheerder een oplossing op maat bieden.

Meer weten?

Meer weten over sparen en beleggen en de uitgebreide mogelijkheden? Neem contact op via 0570 662 662.

grip op vermogen

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen