Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden

Pensioen

Geld voor een onbezorgd pensioen is niet langer een vaststaand gegeven. De software van Topicus brengt de zekerheid terug. Met flexibiliteit voor de beheerder en de klant.

Klantportaal

Grip op je pensioen

Als werkende wil je inzicht hebben in je pensioenopbouw. Waar en wanneer het jou uitkomt. Met het klantportaal, Vé, beschik je over een gebruiksvriendelijk portaal waarmee je zelf aan de slag kan.

Met ons portaal heb je zelf inzicht in je huidige financiële situatie. Is jouw pensioenvoorziening wel de meest voordelige? Wat zou er gebeuren als je een andere pensioenvorm zou nemen? Met ons portaal simuleer je zelf de gevolgen van veranderingen of maak je prognoses voor de toekomst.  Zou houd je als gebruiker de touwtjes in handen en kun je altijd een adviseur inschakelen als het écht nodig is.

Meer weten?

Meer weten over ons klantportaal? Neem dan contact op met 0570 662 662.

Vermogensbeheer

De manier van pensioenopbouw verandert met de dag. Als vermogensbeheerders wil je meegaan met de veranderende markt door flexibele, betrouwbare oplossingen te bieden aan je klanten. Topicus biedt jou die oplossing.

Onze pensioenopbouw zorgt voor soepele informatiestromen tussen alle partijen die bij pensioenopbouw betrokken zijn. In ons klantportaal kan de verzekerde zelf aan de slag met zijn financiën, de werkgever krijgt beter inzicht in rendement en kosten en pensioeninstellingen kunnen direct werken aan hun assetmanagement. En hoe uitgebreid de module moet worden, bepaal je zelf. Zo gebruik je alleen wat je nodig hebt.

Meer weten?

Meer weten over pensioen en vermogensbeheer oplossingen? Neem contact op met 0570 662 662.

 

tweet

RT @TopicusZorg: Zorggroep nam afscheid van het keteninformatiesysteem en geeft advies aan zorggroepen die ook deze transitie ingaan: https…

4 maanden
tweet

RT @TopicusZorg: Vandaag in de Volkskrant een artikel over @TopicusZorg HAP klant #Smash:

4 maanden

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen