Topicus maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met ons cookie gebruik.
Meer informatie

loading...
Bezig met laden
Nieuws 3 mei 2017

Dutch Hacking Health

Van 19 tot en met 21 mei slaan vijf Nederlandse Universitaire Medische Centra en vele andere partijen de handen ineen om Dutch Hacking Health te organiseren. Na de succesvolle samenwerking tijdens de vorige editie van Dutch Hacking Health is Topicus ook dit jaar partner van de grootste health hackathon van Nederland.

Wat is Dutch Hacking Health?
Het format ‘Hacking Health’ bestaat al sinds 2012 en komt oorspronkelijk uit Canada. Tijdens een hackathon worden in een korte tijd innovatieve oplossingen bedacht en uitgewerkt voor gezondheidsproblemen. Een hackathon is niet alleen iets voor programmeurs. Integendeel, tijdens Dutch Hacking Health krijgen zorgprofessionals, patiënten, ontwikkelaars, designers én ondernemers de mogelijkheid om samen innovatieve zorgoplossingen te creëren.

Waarom is Topicus partner van Dutch Hacking Health?
Het evenement past naadloos bij de visie van Topicus wegens de innovatieve insteek van het evenement. De zorg verandert immers: mensen worden ouder, de opties om iemand te behandelen worden diverser en de financiering wordt complexer. Dat vraagt om een nieuwe dynamiek in het zorglandschap. Een dynamiek van samenwerking tussen zorgverleners uit verschillende disciplines, en vooral tussen zorgverleners en patiënten.  Dit vraagt veel van de betrokken partijen binnen de zorg. Topicus ziet het als haar missie om daar een bijdrage aan te leveren door middel van innovatieve producten en diensten.

Deel

Datum / tijd

19 mei tot 21 mei
19:30u tot 19:00u

Adres

Geert Grooteplein Zuid
Nijmegen

Meer weten?

Wil je meer informatie over Dutch Hacking Health? Ga dan naar de website van Dutch Hacking Health

Nieuwsbrief

Bel me terug

Bel me terug
Bezig met versturen